Segueix-nos F Y T R

Bauzá constata que l'Assemblea de Docents ha superat els sindicats i per això no hi ha cap «interlocutor vàlid»

Autoritats, amb Bauzá al capdavant, a la inauguració d'aquesta infraestructura a Son Cladera. | M.À.C.

| Palma |

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assegurat aquest dilluns que els sindicats «han estat superats» per l'Assemblea de Docents a l'hora de tractar el conflicte educatiu generat per la imposició del Tractament Integrat de Llengües (TIL). Per això, ha indicat Bauzá, no hi ha un «interlocutor vàlid».

El cap de l'Executiu ha defensat que el Govern «segueix negociant» des de la base de l'aplicació del trilingüisme, i que en la Conselleria «han estat asseguts des de l'inici», sense entrar al detall de si ordenarà cap acostament, especialment tenint en compte el delicat estat de salut del docent en vaga de fam Jaume Sastre.

Bauzá ha fet aquestes consideracions en la inauguració de la passarel·la per a vianants i el nou baixador de Can Foradí, al que han assistit també el batle de Palma, Mateo Isern.

A l'acte també hi han acudit el conseller d'Agricultura, Medi ambient i Territori, Biel Company, el tinent de batle de Medi Ambient a Cort, Andreu Garau, i la presidenta de l'Associació de Veïns de Son Cladera, Isabel Font, entre altres autoritats.

Relacionat
+ VIST