Segueix-nos F Y T R

Directors "imposats" i equips directius "incomplets" als centres

Camps en una imatge d'arxiu.

|

L'Assemblea de Docents ha denunciat aquest dimarts la “imposició” dels nous equips directius en alguns centres i que en molts casos estan “incomplets”, tot i que la normativa obliga a formalitzar els càrrecs directius abans del 20 de juny.

Alguns d'aquests centres on s'estan produint aquests casos són l'IES Binissalem o l'IES Sineu on el nou director, Pere Mas, no s'atreví ni a davallar del cotxe, amb l'excusa que “l'havien cridat des de Conselleria urgentment”.

A un centre de Bunyola Conselleria hi ha enviat com a directora una 'assessora TIL' i una cap d'estudis, també de Primària, quan el que necessiten són mestres d'Infantil, segons denuncien des de l'Assemblea.

Claustre extraordinari a l'IES Francesc de Borja Moll
Aquest dimarts s'ha celebrat un claustre extraordinari a l'IES Francesc de Borja Moll per mostrar el seu rebuig a un nou equip directiu imposat des d'Educació. Al claustre ha manifestat durant la reunió “el nostre rebuig a aquest nomenament. Tot i així, i al marge de consideracions personals cap al candidat nomenat. Creim que ha de ser plenament conscient d’aquest rebuig i conflictivitat que genera la seva decisió, i que per tant, haurà d’afrontar com a responsable d’aquesta situació provocada”.

Relacionat
+ VIST