Segueix-nos F Y T R

L'excap de gabinet de Bosch assegura que els joves la van tirar a terra i la van copejar

L'excap de gabinet, Ana María Rodríguez, durant el judici d'aquest dijous. | T.Ayuga

|

L'excap de gabinet de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, Ana María Rodríguez, ha assegurat que els estudiants que van entrar a la Conselleria la van tirar a terrar i li van donar puntades de peu. Això és el que ha declarat l'exalt càrrec durant el judici que se celebra pels fets succeïts el passat 22 de maig de 2012 a Educació.

«Vaig tenir sensació de pànic», ha declarat avui l'antiga alt càrrec durant la seva declaració com a testimoni en la segona jornada del judici contra els assaltants, per set dels quals la Fiscalia demana condemnes d'any i mig de presó per alterar l'ordre públic i lesionar presumptament a l'excap de gabinet, mentre que a la resta se'ls sol·liciten sis mesos de presó per alterar l'ordre.

Rodríguez Ha relatat que quan en el matí dels fets va escoltar enrenou davant el despatx de l'exconseller, Rafel Bosch, va sortir al pas dels joves que havien entrat a protestar a la Conselleria, moment en què va sentir com l'agafaven d'un braç i la tiraven a terra.

«M'estava donant puntades per l'esquena», ha dit en al·lusió al presumpte agressor, a qui ha identificat com un dels acusats. Després, ha explicat, es va aixecar i, moguda pel pànic, va apartar amb el braç a qui intentaven retenir-la.

Relacionat
+ VIST