Segueix-nos F Y T R

Canvis al Patronat del Círculo Balear

|

La Fundación Nacional Círculo Balear (FNCB) ha presentat aquest divendres en roda de premsa una renovació en profunditat dels membres del Patronat, màxim òrgan directiu de l'entitat, amb l'objectiu d'emprendre noves estratègies reforçant la línia d'actuació que ha portat l'entitat fins al moment en la defensa dels drets i llibertats ciutadanes.

"Fa 10 anys cap partit a Balears defensava el nostre missatge. Després del nostre treball, en l'actualitat, no sols el partit majoritari l'ha inclòs en el seu programa electoral sinó que noves formacions polítiques fan bandera d'uns principis i valors que la societat civil reclama ", han recordat.

El president de la FNCB, Jorge Campos, ha donat les gràcies pel seu treball als Patrons sortints: Cristóbal Mora, Joan Font, Pere Ferrer i Magdalena Ginard, així com a la gerent Montse Amat. D'ells n'ha destacat "l'exemple del treball altruista en benefici de la societat".

A continuació ha passat a presentar als nous membres del Patronat: Iván Pou, informàtic i especialista en noves tecnologies; Pablo de la Peña, especialista en Medi Ambient; Doris Burgstaller, professional del turisme que realitzarà les funcions de gerència de l'entitat -amb la seva incorporació la FNCB intensificarà l'atenció als ciutadans europeus residents a les Balears; Laura Venzal, estudiant i Carlos Serra, professor d'institut.

Aquests nous Patrons s'uneixen als ja històrics: Vasco de Quiroga, advocat i secretari general de la FNCB; Sebastià Artigues, autònom i coordinador dels delegats del Círculo als pobles de Mallorca, Menorca i Eivissa; Jorge Llopis, perit taxador d'art i delegat de la FNCB a Madrid i Juan Nigorra, empresari i economista que exerceix el càrrec de vicepresident de la Fundación.

+ VIST