Segueix-nos F Y T R

L'IES Marratxí recupera el seu director

March torna a ser el director de l'IES Marratxí després de sis mesos de suspensió. Imatge d'aquest dijous. | Pere Bota

|

L'IES Marratxí ha recuperat aquest dijous el seu director, Jaume March, després de la suspensió de sis mesos per l'obertura d'un expedient amb mesures cautelars que l'apartaren del càrrec.

March ha aprofitat el primer dia de feina per supervisar les obres que s'estan realitzant al centre durant l'estiu i també per signar documents pendents.

Educació va obrir a March un segon expedient amb mesures cautelars per haver expedientat a una exalumna del centre que va gravar il·legalment a un docent de saltant-se així el Decret de Drets i Deures dels Alumnes. A partir d'aquest dijous les mesures cautelars queden sense efecte a l'haver passat sis mesos.

Durant tot aquest temps l'instructor dels dos expedients a March no ha fet arribar al docent ni una proposta de resolució. És per això que després dels sis mesos de suspensió s'ha de reincorporar.

Dos expedients molt polèmics
Educació obrí el passat desembre un primer expedient a March per una “falta molt greu per conculcar el dret a l'educació” durant els dies de vaga. Una família afí al Círculo Balear denuncià el director a Inspecció educativa i la Conselleria actuà. Ara bé, en aquest cas no es va suspendre al docent de sou i feina com sí que succeí amb els directius menorquins.

El segon expedient li fou incoat a finals de gener com a “falta greu”. En vint-i-cinc anys de docència March no havia tingut mai un expedient i en poc més de dos mesos decidiren obrir-ne'n dos.

Relacionat
+ VIST