Segueix-nos F Y T R

Clam unitari del sector educatiu per tenir un curs normal

Imatge de la roda de premsa d'inci dels curs 2014-2015 al CEIP Rafal Vell. | Teresa Ayuga

|

Clam unitari aquest dimecres del sector educatiu per tenir un curs normal. En nom de totes les entitats educatives presents al CEIP Rafal Vell, el president de Fapa, Vicenç Rodrigo, ha reclamat que “volem un curs normal, pel que fa als projectes lingüístics, a la revisió de les plantilles de professorat i que sigui una realitat l'elecció de centre”. Aquests i molts d'altres aspectes s'han posat en relleu a la roda de premsa d'inici de curs.

“Volem diàleg i consens amb la Conselleria i exigim que els responsables de la gestió facin el que sigui possible perquè hi hagi un curs normal”, ha insistit en nom de tots Rodrigo.

El president d'Adipma, Antoni Morante, ha destacat que “tot i les diferències de com afrontar el conflicte educatiu, ja sigui amb vaga o sense, cal tenir present que la gènesi del conflicte és Bauzá”.

Per la seva banda, el portaveu de l'Assemblea de Docents, Iñaki Aicart, ha explicat que “Educació vol dividir la comunitat educativa. A més, estan totalment aïllats de la realitat”.

De cara al nou curs la comunitat educativa ha dissenyat unes noves camisetes verdes amb el lema “Volem un curs normal” i sense cap mena de logo.

*Entitats prseents a la roda de premsa i que clamen per un curs normal

Adesma - Associació de directors i directores d'Educació Secundària de Mallorca

Adide- Associació d'Inspectors de les Illes Balears

Adipma- Associació de Directors i Directores d'Infantil i Primària de Mallorca

Anpe

Assemblea de Docents

Assemblea de Docents Desconcertats

FE-CCOO

Fapa- Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes

Fete-UGT

FSIE

STEI-i

Relacionat
+ VIST