Segueix-nos F Y T R

Una pintada davant Son Moix, possible detonant de l'atac al Casal Voltor Negre

La pintada, suposadament atribuïda a l'afició de l'Atlètic Balears, hauria encès els ànims d'alguns seguidors ultres del Mallorca. | J. Morey

| Palma |

Una pintada apareguda davant de l'estadi de Son Moix hauria pogut ser el detonant de l'atac d'una dotzena d'ultres contra el Casal Voltor Negre. La pintada amb el lema “Gràcies Cerdà” va aparèixer divendres dematí i hauria estat atribuïda a un grup de suport de l'Atlètic de Balears.

La penya de Supporters de Mallorca van penjar la imatge al seu Twitter, assegurant que no hi hauria “cap agressió sense resposta”. Des d'aquest col·lectiu s'ha negat tota possible vinculació i relació amb l'atac patit en el casal popular. Amb tot, segons els testimonis, els assaltants duien camisetes del Mallorca i proferiren insults de “balearicos de merda”.

El Casal Voltor Negre que agrupa el jovent independentista i anticapitalista dels Països Catalans, és un lloc molt freqüentat per aficionats radicals de l'Atlètic Balears. Tot i no ser-ne el lloc per a les seves reunions, es mouen dins el marc del moviment esquerrà present al casal. Sigui com vulgui, des d'Arran i la resta d'organitzacions, han volgut reiterar que es tracta d'una agressió “feixista” que no té res a veure amb la rivalitat esportiva.

Destrossat
Durant l'agressió es desenvolupava una reunió de l'Assemblea Antipatriarcal. El local, situat al carrer d'Eivissa, va quedar completament destrossat. La porta i els vidres van quedar completament romputs. El moviment de l'esquerra independentista es troba consternat i ha convocat dilluns una concentració per condemnar aquest acte. La protesta serà a les 20:00 hores davant Cort.

Relacionat
+ VIST