Segueix-nos F Y T R

Alternativa té només sis dies per aconseguir 45 avals per presentar-se a les eleccions sindicals

Imatge de l'assemblea celebrada a l'IES Sureda i Blanes. | Joan Torres

|

El nou sindicat educatiu Alternativa té sis dies per aconseguir les quaranta-cinc persones necessàries per poder confeccionar una llista i presentar-se a les eleccions del pròxim 4 de desembre. Per ara, només en tenen una desena i veuen perillar la seva presència als comicis.

Aquest dijous el sindicat celebrà l'assemblea constituent a l'IES Josep Sureda i Blanes de Palma, si bé només hi assistiren sis persones. La trobada serví per escollir el president, que serà Jordi Bardají, la secretària; Maria Gràcia Vila; el tresorer, Miquel Àngel Santos i la vocal, Marisa Fuster.

El president assegurà que “no ha vingut més gent perquè l'Administració ha alentit molt la legalització del sindical i això ha fet que no ens hagem pogut donar a conèixer, tot ha anat massa just”. A més, “algunes persones ens han dit que corria el rumor que no era cert que Alternativa es presentés a les pròximes eleccions”.

Bardají recordà "els sindicats que hi ha actualment a l'àmbit educatiu no han escoltat els acords de l'Assemblea Docents. Nosaltres ho farem i els portarem a les meses de negociació".

Relacionat
+ VIST