Segueix-nos F Y T R

El Pi reclama més connectivitat aèria

El Pi ha reclamat una millora en la connectivitat aèria. | El Pi

| Palma |

Proposta per les Illes (El Pi) ha reclamat l'establiment d'una major connectivitat aèria i una tarifa plana inter illes. La formació ha considerat que els preus per als bitllets d'avió per Nadal, Setmana Santa i els ponts de vacances són excessius.

Jaume Font, president de la formació política, ha considerat durant la constitució del Comitè Local de Valldemossa que les taxes tan elevades “no fan més que posar bastons a les rodes del creixement i la mobilitat i discriminar als ciutadans de Balears, aïllant-los encara més”.

Model turístic
El Pi, en aquest sentit, s'ha demanat quin és el model turístic del govern que “dóna suport a unes prospeccions que podrien acabar amb el medi ambient i el turisme; que permet preus abusius en les connexions aèries aïllant els ciutadans encara més”.

El partit, a més, a considerat com és possible que el Govern aplaudeixi la privatització d'AENA, “el que dificultarà encara més els problemes de connectivitat i que no lluita per un canvi de model de finançament que deixa Balears a la coa en inversions estatals”. “El PP només beneficia les illes quan s'equivoca en les votacions”, ha assegurat el partit.

+ VIST