Segueix-nos F Y T R

“Nul·la efectivitat” policial i judicial més d'un mes després de l'atac al Voltor Negre

Nombrosos desperfectes al local social del carrer Eivissa de Palma. | Teresa Ayuga.

|

Més d'un mes després de l'atac per part d'un grup de presumptes ultres al Casal Popular Voltor Negre de Palma, no es té coneixement de cap actuació policial o judicial contra els autors de l’agressió feixista, produïda durant la matinada del 25 d’octubre.

Aquest fet, juntament amb l'últim enfrontament entre afeccionats radicals a Madrid abans del partit entre l'Atlético i el Deportivo, que acabà amb una persona morta, encenen les alarmes i motiven els polítics a reclamar solucions.

És el cas de la coalició MÉS, que demana respostes a l'acció violenta duita a terme al local situat al carrer Eivissa de Palma, criticant a més la “nul·la efectivitat” de les forces i cossos de seguretat, i dels magistrats encarregats del cas.

“El que ha passat a Madrid no es pot repetir enlloc. Per tant, s’ha d’actuar urgentment contra els grups feixistes violents vinculats als clubs de futbol”, considerà el regidor i candidat de la coalició a la batlia de Palma, Antoni Noguera.

“Després de comprovar el nivell de violència feixista a la qual poder arribar aquests grups organitzats, arran de la mort d’una persona a Madrid, exigim a les autoritats policials i judicials que actuïn amb urgència i eficàcia”.

Sobre els fets del Voltor Negre, Noguera apuntà que “s’han d’aclarir immediatament. En aquesta ciutat són intolerables aquests actes de violència. Els veïnats i veïnades de Palma tenen molt present el valor inherent de la cultura de la pau”.

Relacionat
+ VIST