Segueix-nos F Y T R

Lladó: "Bauzá demostra que veu perdudes les eleccions blindant el model lingüístic"

Dijous Bo del 2012 a Inca amb Bauzá i Lladó. | Joan Riera

|

Esquerra Republicana ha volgut valorar la proposta de llei registrada aquest dimecres, pel Partit Popular al Parlament balear. En aquest document es proposa que es limitin els alts càrrecs al govern, i introdueix el concepte de “neutralitat lingüística”.

En aquest sentit, Lladó, el president d'ERC, Joan Lladó, ha dit que: “la mesura de la limitació dels alts càrrecs de govern per a la pròxima legislatura, és una mesura populista. Pocs mesos abans de les eleccions fan aquest anunci, després de ser el Partit amb més corruptes del nostre país, i amb més alts càrrecs triats a dit”.

Lladó, també ha afegit que “pels poderosos, la política és simplement una eina al servei dels seus interessos. Però per les classes populars, la política és una eina imprescindible per defensar els seus interessos. És per això que el discurs populista de reduir l’Administració, en lloc de transformar-la, tan sols beneficia a qui no necessita la política per exercir el poder”.

Lladó ha afegit que “aquesta modificació, juntament amb un concepte de la falsa neutralitat lingüística que pretén deixar sense efecte la consideració del català com a llengua pròpia, Bauzá demostra que veu perdudes les eleccions, perquè vol condicionar a un futur govern que no tendrà al Partit Popular en el seu eix central”.

Relacionat
+ VIST