Segueix-nos F Y T R

Dotze entitats del Molinar donen suport al projecte de remodelació del port

Un centenar de persones ha donat aquest dissabte suport al projecte del club Marítim del Molinar. | N.R.

| Palma |

Dotze associacions de veïns del Molinar han expressat aquest dissabte el seu suport al pla de remodelació del port en un acte convocat pel Club Marítim Molinar en el qual s'ha explicat l'estat del projecte.

Rafael Vallespir, president del CM Molinar, ha explicat que aquesta iniciativa ha estat fruit d'una petició dels veïns que volien manifestar-se a favor del projecte. Ha destacat que de les tretze associacions culturals-esportives, dotze estan a favor del projecte amb què més de cent persones s'han ajuntat en els exteriors del Club Marítim per expressar la seva opinió.

En concret, les entitats que donen suport al projecte són: l'Associació de Veïns Es Born d'Es Molinar, l'Associació de Persones Grans Es Molinar, l'Associació de la Segona Edat Molinar, el Club de Bàsquet Es Molinar, Futbol Rotlet-Molinar, l'Associació Tot En Marxa, l'Associació Cultural Es Picarol, Associació S'Illeta, Associació S'Embat, Associació Silvestrita Mallorquina i el Club de Petanca S'Illeta Es Molinar.

Vallespir ha recalcat que inicialment es va presentar un projecte “que no va agradar” i que després de recollir l'opinió de l'Ajuntament i els veïns es va reformar. El president ha recordat que el club és el més antic de balears amb gairebé cent anys d'història, per la qual cosa és urgent reformar-lo per ajustar-lo a la legalitat, ja que d'una altra forma desaparèixer.

Vallespir ha lamentat que hi hagi “grups que han polititzat aquest tema”, ja que lluiten “per una entitat social, esportiva i sense ànim de lucre”. “No pretenem guanyar diners, pretenem sobreviure, que el club continuï formant part de la barriada de Palma i que segueixi uns altres cent anys més”, ha assenyalat Vallespir, que no creu que el conflicte es tracti “d'una guerra de xifres”.

El president ha destacat que volen fer “una cosa viable, bonica i sobretot segura”, a més de “donar continuïtat al passeig” i ha recordat que el que han presentat “s'ajusta a la normativa i encaixa amb la legalitat, complim la normativa mediambiental”.

+ VIST