Segueix-nos F Y T R

EU s'apunta al front polític unitari que proposa Guanyem

| Palma |

Esquerra Unida Mallorca ha decidit sumar-se al front polític unitari que proposa formar Guanyem, per la qual cosa ha expressat la seva aposta per aquesta plataforma «a tots els municipis on es donin les condicions».

Segons explica en una nota de premsa, la formació participarà a les assemblees constituents de Guanyem de Palma el 31 de gener i a la de Mallorca el 7 de febrer.

«Entenem la proposta de Guanyem com una oportunitat de respondre a la demanda ciutadana d'unitat dels partits d'esquerres per damunt dels interessos particulars de cada formació política», assenyala EU.

Per a la formació, es tracta «d'una oportunitat per treure de les institucions els responsables de les polítiques que castiguen la ciutadania i transformar les administracions en el que haurien de ser: òrgans que treballen per totes i tots els ciutadans amb la seva participació clau en la presa de decisions».

Per aquests motius, afegeix, EU formarà part de la plataforma Guayem Mallorca i també de les plataformes locals a tots aquells municipis en els quals sigui possible, i s'ha marcat com a data límit el 27 de febrer per finalitzar el procés de primàries del qual en sortiran les persones que hauran de representar la formació en el procés electoral.

Relacionat
+ VIST