Segueix-nos F Y T R

Guanyem es proposa reunir a tots els partits de l'esquerra alternativa

R.L.

| Palma |

Els promotors de Guanyem a Mallorca han rebut agradosament la notícia que Esquerra Unida es vol aplegar a la seva plataforma de cara als comicis locals i autonòmics del mes de maig, i han anunciat una reunió per a asseure-hi els representants de tots els partits de la teòrica esquerra alternativa.

De moment, a Guanyem han mantingut trobades amb representants de MÉS, EU, el Partit X i Podem Palma, i estan a l'espera de fer-ho amb Esquerra Republicana, Alternativa Socialista i el PACMA. Mentrestant, fan avançar la implantació de la marca a distintes bandes de l'illa.

El grup que s'ha proposat dur Guanyem a Mallorca espera que la totalitat dels partits que se situen contra les polítiques antisocials facin una passa endavant i apostin per la unitat popular i la convergència abans de les eleccions, compartint un programa i uns compromisos “clars i transparents”, allunyats dels “obscurs pactes postelectorals”.

“Cal construir entre tots plegats una alternativa que capgiri el color dels governs que ens estan robant, a cop de destralades, la democràcia, el pa i els serveis públics a la ciutadania mallorquina”, una estratègia conjunta pel canvi a la qual també es proposen fer participar l'activisme i els moviments socials.

Relacionat
+ VIST