Segueix-nos F Y T R

Can Alcover acull una exposició retrospectiva sobre la lluita educativa

Can Alcover acull aquests dies una exposició retrospectiva sobre la lluita educativa de l'Assemblea de Docents. | P.P.

| Palma |

El centre cultural de can Alvover, situat al carrer de Can Alonso de Palma, acull des d'aquest dissabte una exposició retrospectiva sobre els dos darrers anys de lluita de l'Assemblea de Docents.

La mostra inclou des de fotografies i cartells, fins a camisetes verdes i fascimils de la lluita educativa. Cal destacar la presència de nombroses imatges de la mítica manifestació del 29 de setembre que va treure al carrer milers de persones en defensa de l'educació pública de qualitat i e contra del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL). També s'hi podem veure fotografies de José Ramón Bauzá, president del Govern, així com de Joana Maria Camps, llavors consellera d'Educació.

A la presentació de la mostra, celebrada aquest dissabte, hi ha assistit nombroses personalitats del món educatiu i de la cultura. Hi eren presents destacats membres de l'Assemblea de Docents com Iñaki Aicart i Guillem Amengual, portaveus de l'entitat. A més s'hi ha pogut veure a figures destacades del món de la cultura com Damià Pons, professor de la UIB, o Jaume March, director de l'IEs Marratxí i uns dels caps més visibles de la lluita educativa.

Durant la presentació, que ha comptat amb la degustació d'un refrigeri, també s'han projectat imatges i missatges de suport de destacades personalitats del món de la cultura. És el cas de l'actor Toni Gomila, que va donar el seu suprot a la lluita empresa pels docents balears.

Relacionat
+ VIST