Segueix-nos F Y T R

Guerra oberta al PP per encapçalar la llista a les eleccions generals

Miquel Ramis, en el centre de la imatge.

Ja són quatre les persones que han expressat el seu desig d'encapçalar la llista del PP al Congrés de diputats a les pròximes eleccions generals.

Mateu Isern, Álvaro Gijón, Miquel Ramis i Isabel Borrego són, de moment les persones que d'una manera o altra han expressat la seva voluntat de ser el número 1 per Balears del partit conservador.

En la compareixença de premsa que han fet els actuals diputats i senadors del PP per Balears aquest dijous, Miquel Ramis ha explicat que «tots nosaltres pensam en repetir» encara que ha afegit que «no depèn només de nosaltres, sinó d'altres circumstàncies».

D'altra banda, l'exbatle de Palma, Mateu Isern, va fer una reunió dimecres vespre, on hi havia entre d'altres, Martí Sansaloni, Biel Company, Sebastià Sagreras, Francesc Fiol, Joan Rotger i Joan Simonet i els va confirmar que optaria a ser el cap de llista.

El sector rodriguista no s'ha torbat en reaccionar i aquest dijous matí mateix, el diputat Alvaro Gijón ha confirmat la seva intenció d'ocupar el número 1 en les llistes del PP balear al Congrés, si bé ha assegurat que, si finalment ocupa aquest lloc una altra persona, ell estarà seu costat perquè «qui mana és el partit».

La quarta en discòrdia és Isabel Borrego, candidata que en principi era la preferida per la direcció de Gènova, però tot apunta que si hi ha tants candidats, podria repensar-s'ho.

La decisió darrera la té la direcció estatal del partit, per bé que la proposta la farà la Junta Insular de Mallorca, de la qual formen part unes 160 persones. Serà aquest òrgan qui triï el nom del cap de llista que després haurà de ser ratificat per la direcció estatal del partit.

+ VIST