Segueix-nos F Y T R

EU assegura que Podem manté «pràctiques poc ètiques»

Jarabo, líder de Podem, durant una intervenció en el Parlament. | Arxiu

| Palma |

Esquerra Unida (EU) ha denunciat aquesta setmana que Podem manté «pràctiques poc ètiques que contradiuen els seus principis». La formació ha criticat que el partit que lidera Alberto Jarabo critica els altres per coses que ells mateixos fan, «una actitud que no representa una nova política, sinó una hipocresia molt antiga».

EU, en aquest sentit, han censurat que Podem hagi organitzat un «procés inquisitorial» contra el nomenament del gerent de l'empresa pública Sitibsa, «difamant-ho i acusant-li de pràctiques corruptes que mai s'han demostrat».

Així, la formació d’esquerres considera que Podem «fa una curiosa interpretació del nepotisme» i no només demana que no es faci cap tracte de favor a parents, sinó que planteja impedir que qualsevol persona que tingui algun parent pugui accedir a un càrrec públic, «la qual cosa és un excés que no té cap justificació lògica i que es fa només per oportunisme», han considerat.

Consell de Mallorca
Amb tot, critiquen que Podem «no s'estigui aplicant la mateixa medicina que recepta a la resta», ja que, tal com han apuntat des d'EU, en el Consell de Mallorca «han contractat assessors que no tenen cap funció pública sinó que són alliberats de partit», exigeixen el nomenament d'un membre de la Sindicatura de Comptes «proper a la seva ideologia», i que resulta que és el cunyat d'un dirigent del partit i ara es dóna a conèixer que una de les «assessores» del Consell és l'esposa d'un altre dirigent de Podem.

+ VIST