Segueix-nos F Y T R

Quim Torra, futur president de la Generalitat de Catalunya

|

Aquest dijous Carles Puigdemont ha anunciat en un vídeo difós per xarxes socials qui ha de ser el nou president de la Generalitat de Catalunya: Quim Torra.

«El nostre grup proposa el company i diputat Quim Torra per a la presidència de la Generalitat, perquè pugui assumir la responsabilitat en els propers dies i perquè pugui formar govern de manera immediata. Agraeixo l'esforç i el sacrifici d'assumir el càrrec en unes circumstàncies que són extremes per a Catalunya» diu Puigdemont en el vídeo.

D?aquesta forma, poc després, el mateix Torra ha anunciat, també per xarxes socials la seva decisió: «Honorat per la confiança rebuda, accepto amb responsabilitat i voluntat de servei al país l'encàrrec del President legítim de Catalunya @KRLS i de la resta dels meus companys de @JuntsXCat Visca Catalunya!»

Agraïments

Puigdemont, que ja s'ha vist amb Torra a Berlín, li ha agraït que hagi acceptat l'encàrrec tenint en compte el context polític actual: «Li agraeixo personalment l'esforç i el sacrifici d'assumir el càrrec en unes circumstàncies que són extremes». Puigdemont també ha afirmat que Torra i la majoria independentista té la responsabilitat «de seguir defensant el mandat de l'1 d'octubre i construir el país de llibertats que milions de persones estan reclamant».

+ VIST