Segueix-nos F Y T R

La diputada de Vox Malena Contestí romp amb Campos per les sospites de corrupció

|

La diputada de Vox Malena Contestí ha decidit rompre tot vincle amb Actua Baleares, el partit soci de la formació de Santiago Abascal i amb el qual es va presentar a les eleccions generals, després de les informacions que apunten a un suposat finançament irregular dels seus dirigents abans dels comicis del 28 d'abril.
Membres de la direcció d'Actua Baleares varen aprofitar les donacions de particulars per a la campanya electoral per a rebre sous camuflats en forma d'assessories simulades.

El president de la formació i cap de llista al Parlament, Jorge Campos, ja ha rebutjat aquesta acusació, que ha atribuït a «una rabieta d'algú que no ha sortit triat».

No obstant això, la diputada per les Balears Malena Contestí ha reconegut en declaracions a Europa Press no sentir-se «còmoda» formant part d'Actua, ja que no ha rebut les explicacions que demanava i desconeix si les acusacions de finançament irregular són certes o no. Així les coses, ha preferit rompre tot vincle amb la formació.

Contestí renúncia així al lloc de vicepresidenta de Comunicació d'Actua i ha enviat ja un burofax a l'organització demanant la seva baixa com a afiliada. No obstant això, continuarà com a diputada i membre de Vox en el Congrés, on és vicepresidenta de la Comissió de Treball, Migracions i Seguretat, portaveu en la Comissió de Política Territorial i Funció Pública i portaveu adjunta en la d'Indústria i Turisme.

Continua de diputada

«Per a continuar complint amb la meva acta d'una manera neta no puc seguir en un lloc on no em sent còmoda amb certes informacions i notícies --ha argumentat--. El més net ha estat presentar la meva dimissió».

Segons ha detallat, Contestí va tenir oportunitat de parlar directament amb Campos i varen quedar en una futura conversa per a rebre explicacions. No obstant això, atès que les sospites no han cessat, ha decidit remetre un burofax comunicant la seva desvinculació completa amb la formació.

+ VIST