Segueix-nos F Y T R

EUIB celebra que el Govern hagi «acceptat» bonificar la Selectivitat

|

La formació Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), va enregistrar el passat mes de maig una Proposició no de Llei en el Parlament que resultà aprovada. A dita proposta demanaven la gratuïtat de la selectivitat durant l'any 2020, atenent a la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19. «Per evitar que cap estudiant de Batxillerat es quedés sense poder anar a la Universitat».

El Govern de les Illes Balears, aprovà dins els pressupostos un nou punt 4 a la disposició transitòria de la Llei 11/1998, (que tendrà efecte durant el 2021) per la qual es bonificarà el 100% de l'avaluació final de Batxillerat a families amb les dues persones, en atur o ERTO i en el cas de families monoparentals quan l'únic responsable estigui en les condicions prèvies. Així mateix la bonificació del 50% de la taxa en cas de que un dels dos estigui també en situació de desocupació o temporalment en un expedient de regulació d'ocupació.

Per això, des d'EUIB han celebrat que la seva proposta hagi estat recollida i aplicada pel Govern. «Malgrat la proposta inicial era la gratuïtat absoluta del procés ens alegram de que les families amb situacions precàries o difícils tinguin aquesta bonificació del 100% o del 50% depenent del cas».

+ VIST