Segueix-nos F Y T R

EUIB organitza un debat en línia en el marc de les eleccions de l'Equador

|

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) en col·laboració de Movimiento Revolución Ciudadana celebra aquest dilluns 25 de gener un acte en línia a partir de les 19.00 hores amb motiu deles pròximes eleccions a l'Equador que se celebraran el pròxim 7 de febrer.

Tal com es va dir anteriorment, EUIB es compromet firmament amb les formacions que lluiten per la justícia social a Amèrica Llatina i el món.

Es tracta d'un acte en forma de debat obert a totes les xarxes d'EUIB i de Revolución Ciudadana al qual es podran fer preguntes als convidats i d?aquesta manera construir i enfortir el feedback.

Destaquen com a convidats Fran Pérez (Secretari de Política Internacional d?IU), Esther Cuesta (assembleista de Revolució Ciutadana) i Margarita Guerrero (Presidenta de Revolució Ciutadana Europa). L'acte serà moderat per Edgar Baez president de Revolució Ciutadana Balears i el coordinador d'EUIB Juanjo Martínez Riera.

Des de la formació han recordat que EUIB «es compromet firmament amb les formacions que lluiten per la justícia social a Amèrica Llatina i el món».

+ VIST