Segueix-nos F Y T R

El Pi ha qualificat «d'aberració» la prohibició de circular a més de 80 km/h

|

El Pi Palma ha qualificat «d'aberració» la prohibició de circular a més de 80 km per hora per la Via de Cintura. La formació considera que «amb aquesta mesura es col·lapsa la circulació a una de les artèries principals de Palma» i reclama que es repensi aquesta decisió.

El president d'El Pi Palma Josep Melià, ha deixat clar que «les entrades i sortides de la via de cintura estan dissenyades per una velocitat més elevada i ara l’únic que s’està aconseguit és saturar la circulació i els col·lapses a les entrades i sortides de Ciutat». Melià ha apuntat que «el que també és possible que amb aquesta reducció de la velocitat i donada les característiques de la via s’augmenta la contaminació».

Melià ha reclamat que «les autoritats s’haurien de repensar aquesta decisió i escoltar als experts que ja desaconsellen aquesta prohibició pel seu impacte mediambiental». El president d’El Pi Palma, ha apuntat que hi ha d’altres alternatives “com serien els pàrquings dissuasius o fomentar el transport públic.”

+ VIST