Segueix-nos F Y T R

MÉS insisteix en aïllar l'extrema dreta «a les institucions i a tot arreu»

|

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca Josep Ferrà, ha lamentat l'existència de Vox i la seva presència en les institucions i ha tornat a reclamar a la resta de forces polítiques un «cordó sanitari» perquè se'l aïlli Parlament.

En la roda de premsa prèvia al ple de la Cambra d'aquest dimarts, Ferrà ha criticat l'actuació de Rocío Monasterio en la campanya a les eleccions a la Comunitat de Madrid i ha apuntat que s'ha tornat a obrir el debat sobre «com es respon a la ultradreta».

El diputat ha criticat la «incoherència» de les forces polítiques, especialment les progressistes, que han optat per aplicar aquest cordó sanitari en els mitjans de comunicació però no en les institucions.

«Quan t'entra una rata a casa cal actuar, perquè la rata menja i creix, així que s'aïlla, es captura i s'expulsa», ha apuntat. Segons ha recordat, MÉS és la tercera vegada que proposa aquesta estratègia i ha criticat la falta de resposta de les forces progressistes.

El diputat ha explicat que si bé el Govern no pot deixar de respondre a les preguntes de la sessió de control sí que es pot, i segons ha recordat aquesta és l'estratègia de MÉS, deixar de participar en les iniciatives que proposi Vox, com ja fan.

+ VIST