Segueix-nos F Y T R

MÉS envia una proposta als grups parlamentaris per a crear un «un cordó sanitari» contra Vox

|

MÉS per Mallorca ha anunciat aquest dimarts que enviarà una proposta als grups polítics del Parlament perquè es faci «un cordó sanitari» a Vox, tant a la Cambra autonòmica com en la resta de les institucions de les Illes.

Es tracta d'escrit signat pel portaveu del Grup MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, en el qual exposa la necessitat de «coordinar una acció conjunta que possibiliti aïllar a aquells que volen convertir la casa de tots en un altaveu d'odi i crispació». La formació ecosobiranista proposa així articular una taula de diàleg amb la resta de forces polítiques per a «aïllar els discursos i missatges dels intolerants».

En una roda de premsa en el Parlament, el diputat de MÉS Josep Ferrà ha assegurat que «Unides Podem estarien disposats a marcar un protocol de cordó sanitari en el Parlament i altres institucions, mentre que el PSIB ha traslladat als mitjans de comunicació que és millor rebatre les idees en les institucions».

«El cordó sanitari no és la solució però és un bon principi. La solució passa per un consens amb totes les formacions polítiques, la societat civil i els mitjans de comunicació, tots hem de ser partícips d'aquest problema», ha indicat Ferrà.

D'altra banda, el diputat de MÉS ha assenyalat que aquest dimarts tendrà lloc la reunió de seguiment del Pacte on es tractarà, entre altres qüestions, la convocatòria de la Comissió Ètica per a avaluar si la vacunació en càrrecs s'ha fet de manera correcta.

+ VIST