Segueix-nos F Y T R

El Pi demana que s’aixequi el toc de queda a les Balears a partir del 10 de maig

|

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha demanat que s’aixequi el toc de queda a partir del 10 de maig. La formació ha reivindicat que una vegada s’acabi l’estat d’alarma i vista la baixa incidència del virus i la bona situació hospitalària a les Balears, ja no és necessària la limitació de la lliure circulació de les persones als vespres. El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha reclamat que el Govern «ha de governar i no podem deixar que els tribunals prenguin decisions polítiques».

El president de la formació també ha puntualitzat que «s’han d’acabar amb les restriccions de reunions en l’àmbit familiar a sis persones i a dos nuclis de convivència tot i que s’han de mantenir als controls als aeroports i als aforaments a les celebracions i a llocs de culte».

Pel que fa a la restauració, Amengual ha tornat a proposar una obertura gradual i coordinada amb la patronal, «sense incerteses amb el 100% de les terrasses obertes i un 30% de l’interior al mes de maig». Segons el president d’El Pi, «hem d’aprendre a conviure amb el virus, no a amagar-nos d’ell i excusar-nos en la Justícia i els Tribunals».

En aquest sentit, ha comentat que Armengol «ha de redactar normes amb les garanties jurídiques necessàries no ha de dependre de tribunals, de recursos i d’interpretacions. Necessitam un govern valent i amb les idees clares».

+ VIST