Segueix-nos F Y T R

Más País Illes Balears inicia el seu procés constituent

|

Després de la feina iniciada en les anteriors eleccions espanyoles del 10N, i impulsats per l'ona verda que recorre Europa, la coordinadora en funcions de Más País Illes Balears ha decidit iniciar aquest dilluns el seu procés per a constituir-se com a actor polític i representant de Más País en el territori.

L'assemblea constituent es desenvoluparà al llarg de les pròximes tres setmanes, on tots i totes les inscrites de Más País a les Balears podran fer arribar les seves aportacions als documents que fixaran les bases del partit i culminarà amb una assemblea telemàtica oberta a la militància. En aquesta, es preveu aprovar els documents i es triarà la pròxima coordinadora i els candidats a coportaveus: Marisa Lucas, cap de llista el passat 10N i Borja Moreno, metge forense.

Aquest projecte aspira a ser «l'organització referent a les Illes Balears de les polítiques verdes, feministes i que apostin per la justícia social, la dignitat de la vida de les persones i la desaparició de la pobresa. Neix amb orientació municipalista, autonòmica, federalista i europeista, sempre des d'una lògica transversal, fomentant la transparència i la participació», han explicat.

+ VIST