Segueix-nos F Y T R

El PP demana als Reis d'Orient rebre els doblers del conveni de carreteres i acabar el segon cinturó de Palma

|

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat per la resta de consellers, ha presentat davant dels mitjans de comunicació la seva carta als Reis d'Orient «amb els desitjos de la formació per a l'any nou». Galmés espera que la presidenta insular Catalina Cladera «deixi l'altra dimensió en què es troba instal·lada i ofereixi solucions reals als problemes dels mallorquins».

Galmés vol que els Reis d'Orient duguin «voluntat política perquè les famílies sense recursos rebin les ajudes que necessiten i que els menors més vulnerables tenguin una infància i una adolescència feliç». Entre els seus desitjos, també hi figura «que arribin els doblers del conveni de carreteres i acabar el segon cinturó de Palma».

D'altra banda, demana «que s'executin els projectes aprovats amb fons de l'Ecotaxa des del 2017 i rebre la competència sobre ordenació turística amb una dotació econòmica adequada». «Tampoc ens oblidam dels ajuntaments i esperam que es millori la gestió de residus i se'ls doti de l'assistència tècnica necessària», ha assegurat.

A més, Galmés demana a Melcior, Gaspar i Baltasar que «il·luminin el camí del Consell» perquè sigui capaç de dur a terme la reforma del Sindicat de Felanitx, obrir al públic la Biblioteca del Monestir de la Reial, així com construir el Parc de Bombers de Santanyí i obrir una seu del Museu Marítim a Portocolom.

+ VIST