Segueix-nos F Y T R

Representants de Vox dels territoris on es parla català es reuneixen per parlar del «mite dels Països Catalans»

|

Una Fundació que té per objectiu «la Defensa de la Nació Espanyola» anomenada DENAES ha reunit aquest dijous a València els portaveus parlamentaris del partit neofeixista Vox al País Valencià, les Illes Balears, Catalunya i Aragó en un acte amb el títol 'El mite dels Països Catalans' per denunciar «la colonització cultural i política del separatisme català».

Com a vicepresident d'Acció Política i eurodiputat de Vox, Jorge Buxadé ha explicat abans de l'acte a l'Ateneu Mercantil que pretenen rebutjar «aquest panseparatisme que des de Catalunya s'estén per les terres de llevant (Sic) i també per les Balears i per Aragó».

Buxadé ha comptat amb el suport d'Ignacio Gil Lázaro, diputat per València; Ignacio Garriga, portaveu en el grup parlamentari de Catalunya; Jorge Campos, portaveu parlamentari a les Balears; José Mª Llanos president i portaveu adjunt del grup en Les Corts, i Santiago Morón com a parlamentari a Aragó. «Aquestes zones d'Espanya són objecte d'un atac brutal pel panseparatisme de Catalunya, que segueix l'estratègia de sempre», ha dit.

+ VIST