Segueix-nos F Y T R

MÉS per Mallorca critica la «inacció» de la resta de forces per aturar l'avanç del discurs de l'extrema dreta

|

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha alertat dels «perills de blanquejar el discurs de l’extrema dreta» i ha insistit en ser «contundents» per a impedir que continuï avançant.

En aquest constext, ha recordat que des de fa dos anys MÉS per Mallorca planteja aplicar «un cordó sanitari i silenciar-los a les institucions». Així, i després de les eleccions a Castella i Lleó, Ensenyat espera que «ara que ja li han vist les orelles al llop, la cosa comenci a canviar». De fet, segons el portaveu de MÉS, la passivitat davant el discurs de l’extrema dreta «ha permès que avancin i guanyin presència pública i mediàtica». En paraules de Miquel Ensenyat, «no sabem si el cordó sanitari és la solució, però com a mínim hem plantejat fer alguna cosa. Estam oberts a propostes. Cal passar a l’acció», ha insisit.

Precisament i sobre les eleccions castellanes, Ensenyat ha manifestat que l’avançament electoral «no ha sortit com volia el Pablo Casado». En aquest sentit, ha destacat que el PP va guanyar les eleccions a Castella i Lleó i pot mantenir el govern, però «queda lluny de la majoria absoluta i s’entrega als braços dels ultres». El que ha fet el PP és, ha manifestat, «obrir les portes de bat a bat a l’extrema dreta i blanquejar el seu discurs». Segons Ensenyat, el PP «ha perdut una oportunitat per convertir-se en un partit europeu. Lluny d’això fa costat a un partit que proposa retallar drets i llibertats, i pacta a un partit que ataca les minories».

+ VIST