Segueix-nos F Y T R

EUIB fa una crida a recuperar els carrers i lluitar contra la precarietat i privatització de Correus

|

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) s’ha reunit aquest dimecres, 25 de maig, amb els treballadors de Correus, així com amb el comité de la vaga general convocada. A la reunió hi han assistit el director general de Consum, Fèlix Alonso, la portaveu d'EUIB, Laura Pérez, i el coordinador general de la formació, Juanjo Martínez, per tal de donar-los suport institucional i coordinar les agendes de la cara el primer de juny, dia d’inici de la vaga.

A la reunió, Juanjo Martínez ha volgut fer palès, una vegada més, tant el seu suport com el de l’organització als treballadors de Correus en vaga per a lluitar contra la precarietat, el desmantellament i la privatització del servei postal.

Des del comité d’organització de la vaga, i sota el lema 'Salvem el servei postal', els vaguistes continuen enllestint tot un seguit d’accions per als propers dies 1r, 2 i 3 de juny, amb les quals visibilitzar la precarietat en la que conviuen i treballen mentre, alhora, es camina cap a la privatització d’un altre servei públic. També han informat que fins a la data, són ja centenars les persones que han passar per les diverses taules informatives que s’han instal·lat aquests dies per Palma per tal de signar i donar suport, a títol personal, a les reivindicacions del col·lectiu.

Com ja va fer la setmana passada, Juanjo Martínez ha tornat a fer una crida a la ciutadania perquè surti al carrer a defensar els serveis públics, en aquest cas el servei postal, el correu públic. «El primer de juny serem als carrers amb els i les treballadores de Correus. Cal recuperar els carrers, i per això convidam la ciutadania a posar-se en contacte amb el comité de vaga del seu municipi o barri per a informar-se i sumar-s’hi a les accions que es duran a terme els dies 1r, 2 i 3 de juny», ha apuntat el coordinador d’EUIB.

+ VIST