Segueix-nos F Y T R

Arrimadas visita Mallorca per avisar que el 'nacionalisme' «s'expandeix i es contagia més ràpid que a Catalunya»

|

La presidenta del partit polític Ciudadanos, Inés Arrimadas, ha advertit aquest dijous que a les Balears el 'nacionalisme' (es refereix al sobiranisme) «s'expandeix i es contagia» a vegades fins i tot «de manera més accelerada que a Catalunya» pel que ha defensat que la veu del seu partit «és molt necessària» a l'arxipèlag.

Arrimadas ha comparegut davant els mitjans de comunicació a Palma al costat de la coordinadora autonòmica, Patricia Guasp, abans de mantenir una trobada amb càrrecs de la formació a les Balears.

La líder de la formació ha assegurat que les Balears són un dels llocs de l'Estat espanyol en els quals el seu partit «fa més bona feina» i ha argumentat que a les Illes la veu de Ciudadanos «és necessària davant un Govern rendit al nacionalisme i una oposició amb poca credibilitat».

Arrimadas ha insistit que Ciudadanos és l'«alternativa imprescindible» per defensar els drets dels ciutadans i lluitar contra el nacionalisme.

Al mateix temps, en un senyal que bé es podria considerar un símptoma de que s'ha contagiat d'allò que ella anomena nacionalisme, ha assegurat que «gràcies a la presència de Patricia Guasp» en la direcció estatal, «les reivindicacions de les Illes estan molt presents» en el si del partit i en el Congrés.

+ VIST