Segueix-nos F Y T R

Apesteguia adverteix el PSIB: «o es governa amb MÉS o es governa amb el PP»

|

El coordinador general de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha advertit aquest dijous al PSIB que «o es governa amb MÉS o es governa amb el Partit Popular». «Que triïn i tots actuarem en conseqüència», ha assenyalat.

Així s'ha referit, a través del seu compte de Twitter, a l'acord de patrocini que han establert el Consell i el RCD Mallorca per a la pròxima temporada 2022-2023 perquè Són Moix mantengui la denominació de 'Visit Mallorca Estadi'.

Cal recordar que aquesta proposta va tirar endavant aquest dimecres amb els vots a favor del PSIB, PP, Ciudadanos, El PI i Vox, mentre que MÉS i Podem --socis de govern en el Consell-- es varen posicionar en contra d'aquesta, en considerar que es tractava d'una estratègia de promoció que crida a «la massificació» i que no va en la línia d'un model de turisme «sostenible».

El conveni, que dona continuïtat a un acord anterior, inclou diverses accions de promoció i publicitat relacionades amb l'equip mallorquinista, tant al mercat espanyol com l'internacional. L'acord puja a 1,5 milions d'euros (sense IVA) i en el qual també participen el Govern i l'Ajuntament de Palma, que fan una aportació de 500.000 euros i 250.000 euros, respectivament, sobre la quantitat total.

+ VIST