Segueix-nos F Y T R

El PP acusa el director general de Salut de «tenir col·locada tota la seva família» a l'IB-Salut

| |

El portaveu del Partit Popular (PP) al Parlament, Antoni Costa, ha acusat aquest dimecres el director general de l'IB-Salut, Manuel Palomino, de «tenir col·locada tota la seva família» a l'organisme.

Ho ha fet a la segona jornada del Debat de Política General al Parlament durant la seva primera intervenció mentre criticava la gestió del Govern en matèria de Salut.

Antoni Costa, en la mateixa línia, també ha acusat la consellera de l'àrea, Patricia Gómez, de també «tenir col·locada la seva família quan es va agafar Juli Fuster».

Segons Costa, el fill de Palomino va ser contractat per ell mateix al GSAIB i la seva dona ha estat «oportunament beneficiada» d'una promoció interna. També, segons Costa, la filla, amb una plaça a Son Espases, ha estat «oportunament recol·locada» a l'Hospital Psiquiàtric.

A més, ha afegit, al nou borsí provisional del cos tècnic d'administratiu de Salut hi ha nou actuals directius i un cap de gabinet. «Deu ser part de la seva operació sortida», ha conclòs Costa.

Fonts de la Conselleria de Salut han negat que en cap cas s'estigui davant d'un cas de «col·locació» i han argumentat que tant la seva dona com la seva filla ja estaven treballant a la sanitat pública i que el cas del seu fill es tracta d'un contracte d'obra i servei. En tot cas, han negat que Palomino hagi interferit en qualsevol nomenament o contractació.

+ VIST