Segueix-nos F Y T R

Alzamora demana als Reis d'Orient que en les properes eleccions la societat aparti l'extrema dreta «per sempre»

| |

El candidat de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha demanat a la seva carta als Reis d'Orient que, en les properes eleccions, la societat aparti «per sempre» aquella gent que «només cerca l'odi i la crispació».

«Tot i el meu republicanisme confés, em dirigesc a vostès apel·lant a la simpàtica tradició d'escriure'ls aquests dies i amb l'únic objectiu que facin d'altaveu dels meus anhels», ha començat la carta Alzamora.

En la carta, el candidat de MÉS adverteix que «fa un temps que les nostres institucions fan olor de naftalina; un tuf cavernícola i feixista ha omplert les seus de la sobirania popular. Aquest neofranquisme, com ens va advertir Umberto Eco, ve disfressat de civil i democràtic». A més, afegeix que «en uns mesos celebrarem eleccions i res m'alegraria més que el conjunt de la societat apartés per sempre aquesta gent que només cerca l'odi i la crispació».

Per a Alzamora, «s'acosten temps difícils», i ha cridat a «ser valents per encarar com resoldre la manca d'habitatge o acabar amb la destrucció del nostre territori».

+ VIST