Segueix-nos F Y T R

Melià: «El Govern fa el mateix discurs que el PP i Vox en matèria lingüística»

|

El portaveu d'El Pi, Josep Melià, ha centrat la seva intervenció aquest dilluns en l'exempció del requisit de català en el procés d'estabilització del personal sanitari. Melià ha recordat que durant els anys on la presidenta era cap de l’oposició reivindicava que els professionals de l’administració pública havien d’acreditar el coneixement de la llengua catalana i, que, per tant, havia de ser un requisit. «El Govern està fent el mateix discurs que el PP i Vox en matèria lingüística», ha sentenciat.

Melià ha assegurat que el Govern no pot fer cas omís a la normativa i no pot ignorar la defensa i promoció de la llengua pròpia, que és una obligació del Govern.

Amb tot, el portaveu ha assegurat que El Pi continuarà demanant l’estimació del recurs de l’Obra Cultural Balear (OCB), que es refacin les bases del procés d’estabilització i que el coneixement de la llengua catalana per al personal de l’IB-Salut sigui un requisit. «El Govern ha reculat, ha ignorat, ha menyspreat la llengua pròpia i això és inacceptable», ha conclòs.

+ VIST