Segueix-nos F Y T R

Els partits polítics traslladen la precampanya electoral a les paradetes de llibres de Palma

|

Aquest diumenge Palma s'ha omplert de paradetes de llibres, ofertes per les diferents llibreries de la ciutat, amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Els candidats a les eleccions autonòmiques, insulars i municipals han aprofitat aquest esdeveniment per a dur a terme actes de precampanya electoral.

Francina Armengol, candidata a revalidar la presidència pel PSIB, ha dedicat paraules elogioses a la diada i a l'hàbit de lectura, acompanyada pel batle de Palma i diversos titulars de conselleries del Govern. En declaracions als mitjans, Armengol ha manifestat el compromís del seu partit a dedicar, si governen, un 2% del pressupost a la cultura.

La candidata a la batlia de Palma, Lucía Muñoz, ha participat també a la diada del llibre. En el marc de Sant Jordi, ha reivindicat la necessitat de consumir al comerç local, en detriment de les grans superfícies o plataformes d'internet. A més, ha recordat que la diferència de preu és mínima, mentre que l'efecte sobre l'economia local és enorme.

La candidata de Ciutadans, Patricia Guasp, ha reivindicat la cultura com una element de cohesió, i no de discrepància. Quant a promeses electorals, el partit s'ha compromès en promocionar la lectura als instituts i l'estudi de les «modalitats lingüístiques insulars».

+ VIST