Segueix-nos F Y T R

STEI demana explicacions al Govern pel canvi de criteri quant a les oposicions dels docents a les illes menors

|

STEI ha denunciat via xarxes socials que el govern no ha avisat de forma adequada sobre el canvi de criteri en el tema de les oposicions al cos de docents. Expliquen que el sindicat ha tengut constància d'aquest canvi arran d'un anunci a la pàgina web, sense la deguda publicitat ni cap casta de comunicació ofocial prèvia.

El sindicat recorda que les proves selectives per accedir a places públiques d'educació es farien exclusivament a Mallorca. Això, segons denunciaven, suposava un greuge comparatiu per als candidats d'Eivissa, Menorca i Formentera, ja que els obligava a desplaçar-se a Mallorca assumint les despeses del viatge. Des del Govern, recorden, rebutjaren responsabilitats referint una decisió del govern espanyol.

Ara, el sindicat ha compartit una imatge, treta del web oficial del Govern, en què s'informa que els opositors d'Eivissa i Menorca podran fer els exàmens a les seves illes respectives. Critiquen que aquesta rectificació parcial, que consideren encertada però insuficient, no s'hagi fet amb la deguda publicitat.

+ VIST