Segueix-nos F Y T R

Cladera carrega contra l'esquerra a Esporles: «No hi ha dreta però l'esquerra que governa no es preocupa de les coses»

| |

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha considerat que Esporles «necessita un canvi», perquè «no hi ha dreta però l'esquerra que governa aquí fa molts anys que ho fa amb inèrcia i no es preocupa de les coses».

«Fa les coses amb comoditat i ara és el moment que els socialistes governem el municipi i el transformem», ha reivindicat la secretària general en referència a la batlessa Maria Ramon Salas, de MÉS.

Així s'ha expressat Cladera durant l'acte de presentació del candidat del PSIB a la batlia del municipi, Toni Bordoy, de qui ha assegurat que «treballarà de forma valenta per transformar el municipi a millor».

Durant la seva intervenció, Cladera també ha repassat el treball del Consell i el projecte de futur que té, dirigit a «seguir amb la transformació, l'ampliació de drets, la millora de la vida de la gent en qualsevol etapa de la seva vida i la aposta clara per una illa més verda i sostenible».

+ VIST