Segueix-nos F Y T R

L'equip de govern de Sencelles exigeix als regidors del PP que es disculpin públicament per declaracions falses

|

El PP de Sencelles ha acusat l'Ajuntament d'haver endollat il·legalment el corrent de les festes de Biniali. Durant les festes de Biniali i per tal de donar resposta a l'augment puntual de demanda d'electricitat, la companyia Endesa ha instal·lat un comptador a la plaça de la Puríssima i un maxímetre (sistema, sense comptador, que empra la companyia per a poder donar electricitat directa), davant l'església. Totes dues instal·lacions són legals i compten amb el vistiplau d'Endesa i d'Indústria.

No obstant això, l'equip de govern remarca que el Partit Popular, «tot i poder disposar d'aquesta informació, ha decidit difamar l'Ajuntament acusant-lo de cometre un 'frau energètic i (que) pot tenir responsabilitat penal' a través de les seves xarxes socials».

«Davant la falsedat d'aquestes gravíssimes acusacions que afecten el bon nom dels professionals que treballen a l'Ajuntament, des de l'equip de Govern exigim una rectificació immediata al Partit Popular i unes disculpes públiques cap als tècnics i treballadors municipals», apunta l'equip de govern de Sencelles.

+ VIST