Segueix-nos F Y T R

Neus Truyol: «Indignant! PP i PSOE han organitzat una ocupació militar al Born de Palma. Cap exèrcit defensa la Pau!»

|

En uns moments especialment durs a nivell internacional, amb conflictes bèl·lics que maten centenars de persones de la població civil, l'exèrcit espanyol ha organitzat una exhibició amb armament real en ple Born de Palma, entre la sorpresa i l'estupefacció de propis i turistes.

MÉS per Palma ha fet pública una declaració en la que afirma: «intolerable la celebració militar que ha tengut lloc avui amb motiu del 12 d'octubre. Retrògrada i que ens fa viatjar 50 anys enrere. Inaudit que es presti l'espai públic per a desenvolupar-hi activitats que normalitzen els conflictes bèl·lics i contràries a la Cultura de la Pau».

La regidora de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha declarat que «és indignant! El PP i el PSOE han organitzat una ocupació militar al Born de Palma. Cap exèrcit defensa la Pau!».

La regidora de MÉS a l'Ajuntament de Palma ha declarat que «és indignant! El PP i el PSOE han organitzat una ocupació militar al Born de Palma. Cap exèrcit defensa la Pau!».

Truyol, va reclamar al govern de Palma que no prestàs l’espai públic per a desenvolupar «activitats que normalitzen els conflictes bèl·lics».

La regidora considera que l’Ajuntament de Palma «ha de promoure la cultura de la pau, i aquesta és l’única bandera que han d’aixecar i estar present als carrers de Palma. Especialment en un context internacional amb diverses guerres actives, fins i tot una a Europa. La institució hauria de marcar un camí que va des de la denúncia de la guerra, dels seus motius i arguments economicistes, de les despeses absurdes i dels interessos ocults, fins a la necessària cultura de la pau, passant per totes les possibilitats de desarmament, els referents de pau i les reflexions que ens orienten cap a la justícia global».

+ VIST