Segueix-nos F Y T R

El Pi: «Els PIAT del Pacte de Progrés han fracassat i ara estam saturats»

|

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Consell de Mallorca, Antoni Salas, veu amb bons ulls posar un límit al nombre de places turístiques i rebaixar-les: «Estam d’acord en posar limitacions a l’activitat turística a Mallorca. Estam saturats».

Així s’ha manifestat Salas en conèixer la notícia de la rebaixa de places turístiques per part del Consell de Mallorca. El consell insular d’El Pi insisteix que «s’ha demostrat que el PIAT que va imposar el Pacte de Progrés, aquest nombre màxim de places per municipis, ha fracassat».

El conseller proposa que es doni «dinamisme» al sector: «Les places s’han de poder intercanviar entre particulars i empresaris i, si és necessari, fer una revisió a la baixa». «S’han de reconvertir o eliminar places hoteleres obsoletes de les zones obsoletes i sobretot, lluitant contra l’oferta de places turístiques il·legals», ha sentenciat el portaveu.

A més, Salas insisteix «aquestes decisions s’han de prendre de manera seriosa, amb dades i estudis per fer un PIAT i una capacitat turística així com toca. Perquè pareix que estan fent feina més de cara als diaris que a la realitat», assegura. «No hem d’oblidar que el turisme és una activitat molt seriosa, que dona a menjar a molta gent i que les coses s’han de fer bé», ha conclòs.

+ VIST