Segueix-nos F Y T R

Garrido: «Ens volen tapar la boca de forma violenta»

|

El Grup Parlamentari Socialista ha demanat la dimissió del president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, de la formació d'extrema dreta VOX, per haver estripat una imatge d’Aurora Picornell de l’ordinador de la vicepresidenta segona del Parlament, Mercedes Garrido.

En acabar la sessió parlamentària, Garrido ha comparegut per exposar que la reacció de Le Senne «no respon a cap acció que hàgim fet ni Pilar Costa ni jo». La diputada del PSIB ha afegit que en altres legislatures ja s’havien vist fotografies a la Mesa del Parlament, sense que passés res, i que «ens volen tapar la boca de forma violenta, i això no ho permetrem mai».

Iago Negueruela ha lamentat la derogació de la Llei de Memòria Democràtica i ha afegit que ha estat «un plenari inadmissible, pel context en el qual s’ha produït». «Això passa quan la dreta, el PP, es lliura a la ultradreta i el feixisme», ha sentenciat el portaveu.

Per acabar, Negueruela ha exigit al PP que «prengui mesures davant aquest acte», i ha demanat que «condemni rotundament tot el que ha succeït a l’hemicicle del Parlament, fins a arribar a expulsar-los».

Finalment, el diputat Omar Lamin ha assegurat que «el PP, de la mà dels ultres de VOX, es dediquen una vegada més a intentar ressuscitar el franquisme, intentant reescriure la història».

Relacionat
+ VIST