Segueix-nos F Y T R

PSIB: «Com a França, les aliances de PP-VOX a Mallorca també seran vençudes»

|

Aquest dilluns l’executiva de la Federació Socialista de Mallorca ha fet un anàlisi crític de la situació política actual. Han ressaltat la incapacitat de gestió de PP-VOX en els governs del Consell i del Govern, ara que es cobreix el primer quart de la legislatura.

Catalina Cladera, secretària general del PSIB, ha criticat de manera contundent les aliances de dreta i ultradreta que dominen diversos ajuntaments i el Consell de Mallorca. Ha destacat que les aliances de PP-VOX contrasten amb la resistència de l'esquerra a França, al Regne Unit, i en els recents resultats de les Eleccions Europees celebrades el passat 9 de juny.

Cladera ha albirat que a Mallorca les aliances de PP-VOX «també seran vençudes» seguint l'exemple del Front Popular a França, i ha apuntat que aquest dic de contenció demostra com «la dreta a Espanya no te el mateix biaix democràtic que a la resta d’Europa, a on és capaç d’estendre i mantenir cordons sanitaris per evitar que la ultradreta assalti les institucions».

Com a representant del PSIB, Cladera ha subratllat que les polítiques adoptades pel govern de Prohens han estat «clarament regressives» en temes fonamentals com la llengua, la cultura, la igualtat, la sostenibilitat i el turisme. També ha destacat les deficiències en la gestió de la mobilitat, amb «una xarxa viària col·lapsada i mesures poc efectives per millorar-la», així com les llargues llistes d’espera per a la ITV.

Finalment ha instat a «seguir l’exemple que ve d’Europa, al qual també ha contribuït el PSOE amb els recents resultats electorals a les generals de fa un any, quan va funcionar el dic de contenció a l’extrema dreta».

+ VIST