Segueix-nos F Y T R

Le Senne fa lliçons de com dirigir un parlament i diu que «la creixent crispació als parlaments degrada el nivell del debat polític»

|

Exercici màxim de cinisme de l'encara president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, que, malgrat haver actuat de manera violenta, continua aferrat a la seva cadira i, ara, a més a més, ofereix lliçons de com s'ha de dirigir un parlament.

«La creixent crispació als parlaments degrada el nivell del debat polític i constitueix una falta de respecte tant cap a les nostres institucions com cap als ciutadans a qui servim», s'ha atrevit a proclamar Le Senne. L'activista neofeixista també ha recordat als seus col·legues que són «moderadors dels debats i gestors dels parlaments», i que, en el desenvolupament d'aquest rol, han de procurar mantenir en tot moment la neutralitat i la de les institucions que presideixen.

Le Senne ha fet aquest exhibició de barra i cinisme durant la Conferència de Presidents de Parlaments Autonòmics de la Conferència de Presidències de Parlaments Autonòmics d'Espanya (COPREPA).

La COPREPA té entre les seves funcions l'intercanvi d'experiències i informació sobre el funcionament dels diferents parlaments autonòmics. A més, també s'ocupa de l'anàlisi dels problemes, els reptes i les oportunitats a què s'enfronten els sistemes parlamentaris.

Al plenari de la COPREPA, celebrat a la seu del Parlament de les Illes Balears hi han participat Jesús Ramón Aguirre, president del Parlament d'Andalusia; Miguel Ángel Santalices, president del Parlament de Galícia; Juan Cofiño, president de la Junta General del Principat d'Astúries; Astrid Pérez, presidenta del Parlament de Canàries; María José González, presidenta del Parlament de Cantàbria; Pablo Bellido, president de les Corts de Castella-la Manxa; Carlos Pollán, president de les Corts de Castella i Lleó; Blanca Martín, presidenta de l'Assemblea d´Extremadura; Visitación Martínez, presidenta de l'Assemblea Regional de Múrcia; Marta Fernández Cornago, presidenta del Parlament de la Rioja; Enrique Ossorio, president de l'Assemblea de Madrid, i Marta Fernández Martín, presidenta de les Corts d'Aragó. A més, també hi ha assistit el president del Senat, Pedro Rollán Ojeda.

+ VIST