Segueix-nos F Y T R

Vent humit de migjorn

|

La presència d'una forta pertorbació situada entre l'oest d'Irlanda i el nord de les Açores provocarà un corrent temperat i força humit procedent del sud a tota la península ibèrica i la Mediterrània occidental.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb bromes matinals i possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de migjorn, que augmentarà al matí a moderat. Mallorca: intervals de niguls amb bromes matinals i possibilitat de precipitacions, en general dèbils. Temperatura estable i vent fluix, de migjorn, que augmentarà al matí a moderat. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb bromes matinals i possibilitat d'algunes precipitacions dèbils. Temperatura amb poc canvis i vent fluix, de migjorn, que augmentarà al matí a moderat.
Estat de la mar: Maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: Temps inestable i desagradós. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions ocasionals dèbils a moderades. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà moderat, de migjorn, i girarà a l'horabaixa a ponent. Dijous, el cel estarà ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'0 10'0
Aeroport 16'4 05'4
Eivissa 17'0 09'0
Maó 16'0 09'0
Inca 17'0 07'0
Portocolom 17'0 10'0
Sant Llorenç 17'3 03'7

+ VIST