Segueix-nos F Y T R

«The blue box»: un compendi de petits sentiments traduïts en deu cançons

El primer llarga durada del grup Satellites arriba amb les festes

| Palma |

Amb The blue box els Satellites inicien l'assalt al mercat discogràfic. De la mà de la productora Primeros Pasitos, Joan Toni Seguí, José Miguel Puigserver i Jordi Herrera Pujol, han tret a la llum aquest treball «en què cada cançó conté un petit sentiment o història» que segons va afirmar Puigserver influencien els membres del grup.

Després de proclamar-se guanyadors del Pop Rock del 1997 i amb l'experiència d'un elapé al mercat que ha rebut molt bones crítiques, els Satellites ofereixen el seu primer treball llarg d'estudi.

«És un disc malencònic, però optimista, amb el qual hem volgut cercar el nostre propi so», afegí Puigserver.
De la seva banda, el cantant, Jordi Herrera, va assenyalar que l'enregistrament s'havia intentat fer defugint de les semblances amb les actuacions en viu, un àmbit en el qual la formació ha pres experiència després del seu pas per festivals del renom de Festimad o Benicàssim o per La Báscula de Barcelona el cap de setmana passat.

El dia 16 de gener i a la Sonotone els Satellites presentaran el disc, una compilació de deu temes, la majoria d'ells de nova creació, tot i que s'ha inclòs Where my friend are gone, que ja estava present a l'elapé. Precisament, La Guerrilla està fent feina en la realització d'un videoclip per a aquest tema.

+ VIST