Segueix-nos F Y T R

En marxa una mostra de videojocs i tallers de jocs de taula per a promoure l’ús, el coneixement i el consum d’aquests productes en català

|

Dins el marc de la campanya 'I tu, jugues en català?', la Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa una mostra de videojocs i tallers de jocs de taula per a promoure l’ús, el coneixement i el consum d’aquests productes en llengua catalana. En el cas de les mostres de videojocs, que s'organitzen amb la col·laboració de Gaming.cat, s’adrecen a joves a partir de 16 anys i a adults. Pel que fa als tallers de jocs de taula, estan dirigits a infants i joves que tenguin entre 6 i 16 anys.

Les activitats es duran entre el 7 i el 20 de desembre a Palma, Inca, Manacor, Maó, Ciutadella, es Mercadal, Eivissa, Santa Eulària, Sant Josep i Sant Francesc. Així, totes les illes acolliran sessions de videojocs en català i de tallers de jocs de taula. Les places són limitades i cal inscriure’s a dgpoling.caib.cat. Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya dona a conèixer l’oferta de jocs i juguetes en català i en fomenta l’ús i el consum a través de la campanya 'I tu, jugues en català?'.

El Govern, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, es va voler sumar el 2017 a la campanya amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit lúdic a les Illes Balears. La informació de la campanya es pot trobar al web jocsencatala.cat.

+ VIST