Segueix-nos F Y T R

«Si el Bàsquet Inca té queixes, que m'ho digui»

El batle Pere Rotger afirma que actuarà avui per netejar el Palau i critica la falta de comunicació

| Palma |

El penós estat en què es troba el Palau Municipal d'Inca continua fent parlar, i el batle de la ciutat del Raiguer ha decidit passar a l'acció. Pere Rotger no ocultà el seu malestar per les queixes de components del Bàsquet Inca per la brutor i l'abandonament que pateix el recinte inquer. Al mateix temps, reparteix culpes cap a gairebé tothom: cap al seu regidor d'Esports, Rafel Torres, cap al concessionari del bar del Palau (que hauria de ser l'encarregat de fer net el pavelló) i cap a la directiva del Bàsquet Inca, i denuncia l'alarmant manca de comunicació entre totes les parts per solucionar el vergonyós problema.

Rotger mostrà sorpresa per les queixes de membres del Bàsquet Inca, que recolliren les pàgines d'ahir de Diari de Balears. L'entrenador del Drac Inca, José Luis Abós, no es podia avenir del que havia vist al recinte inquer, que qualificà com «el pavelló més brut que he vist en la meva vida». El cap de l'Ajuntament es mostrà força disgustat per haver-se'n hagut d'assabentar per la premsa: «A mi ningú no m'ha vingut a dir darrerament com estava el pavelló. Ara, mitjançant el vostre diari, ho sé, i actuaré en conseqüència».

El batle d'Inca afirmà amb contundència la seva intenció de posar remei tot d'una a la situació: «Demà (per avui) aniré jo mateix al Palau per veure què passa. Pot ser que siguem als mesos d'estiu, que el mes d'agost és un mes difícil i que la gent se'n vagi de vacances, però no pot ser que el Palau sigui ple de brutor. Demà aniré a l'Ajuntament i començaré a manar feines. La neteja del Palau començarà ja».

Rotger admet que les dates estivals poden ser causa del lamentable estat del Palau, «ja que, a més del tema de les vacances, tampoc no hi ha activitat i potser hi ha un poc de relaxació per part del concessionari, que és qui, per contracte, ha de mantenir net el pavelló, però no per ser l'estiu i que no jugui ningú es pot deixar que s'acumuli la brutor, perquè com més n'hi hagi, més costa de llevar. Això s'acabarà immediatament».

+ VIST