Segueix-nos F Y T R

El Mallorca no pot deixar escapar els punts de casa

El Kics Ciudad de Vigo just ha sumat 3 victòries en 17 partits disputats i no n'ha aconseguida cap fora del seu pavelló. En principi, és un adversari assequible

| Palma |

Comença la segona volta de la fase regular de l'Adecco LEB Or, en la qual el Bàsquet Mallorca rep avui a les 21.00 hores, al Palau d'Esports d'Inca, del Kics Ciudad de Vigo, amb arbitratge del català Sánchez Ardid i del valencià Zamora Rodríguez.

Els visitants, entrenats per Manuel Povea, són coers amb només 3 victòries en 17 partits disputats. No n'han guanyat cap fora camp.

En la darrera jornada, l'equip gallec perdé a la pista del Baloncesto Lleó per 78-63, amb domini clar dels locals des del primer quart. El quintet inicial dels homes de Povea va ser el següent: el nordamericà Patrick D. Pope de base, el madrileny Marcos Suka-Umu d'escorta; un altre nord-americà, Ian O'Leary, d'aler; i els seus compatriotes Michael Willians i Timothy Frost com a ala pivot i pivot, respectivament.

També entraren en joc Marc Sola, José Antonio Rojas, Àlex Alba, el pivot italià de 2,08 metres Ryan Pettinella i Albert Ruiz de Galarreta, exintegrant del Menorca i de l'Inca. El jove mallorquí Toni Vicens no arribà a intervenir.

Després del revés a casa contra el Ford Burgos, els deixebles de Xavi Sastre no poden encaixar una nova derrota. La victòria tindria un valor doble, perquè el Mallorca manté opcions de disputar la fase d'ascens -és a només un punt del novè classificat- i els gallecs quedarien enfonsats a la coa.

Els jugadors recuperats, Northern Jr. i Llompart, podran aportar més que fa una setmana enfront del Burgos. La tasca, sobretot, del pivot nord-americà en els rebots pot ajudar a sumar els dos punts. Els inquers repeteixen els resultats de la campanya anterior i tenen la permanència a prop.

+ VIST