Segueix-nos F Y T R

Partits de la jornada

|

• La Victòria-Son Roca La irregularitat predomina en aquest inici. Els equips encara no han pres posicions definitives i tot canvia jornada rere jornada. El factor camp dóna un cert avantatge al conjunt de la Indioteria. Ara bé, el Son Roca guanyà l'únic desplaçament que ha fet fins ara de forma clara (0"5).
Àrbitre: Baldo Amengual. Hora: 19.00

• Port de Sóller-Alaró La teoria diu que no hi ha color i que el conjunt del Port de Sóller aconseguirà tres punts més. Els locals tenen un equip experimentat i de qualitat, mentre que els alaroners són, en principi, candidats a lluitar per evitar el descens. Seria una sorpresa que l'Alaró aconseguís puntuar.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 18.00

• Sóller-Alcúdia Tots dos equips tenen aspiracions d'ascens. El partit es presenta interessant i sense cap favorit clar. Que el partit es disputi sobre l'herba de Can Maiol dóna avantatge als locals. L'Alcúdia, això no obstant, té homes que poden resoldre un partit en qualsevol moment.
Àrbitre: Duarte. Hora: 19.00 (avui)


• Calvià-Santanyí Cap dels dos no ha començat gens bé el campionat, ja que mentre el conjunt de Calvià totalitza només un punt, els visitants encara no n'han sumat cap. Així, uns i altres necessiten el triomf per millorar substancialment la seva posició a la classificació i trobar tranquil·litat.
Àrbitre: Pérez Díez. Hora: 19.00

• Montaura-Santa Ponça El Santa Ponça és sempre un dels aspirants a aconseguir l'ascens a Tercera Divisió. El conjunt de Mancor, que suma dos empats, no està en un bon moment, i això converteix els homes de Tolo Vich en clar favorits en el sempre difícil camp del Montaura.
Àrbitre: De la Cámara. Hora: 18.00

• Peguera-Felanitx Tots dos conjunts figuren amb tres punts i tres partits disputats. Els locals, amb un equip molt jove, sembla que ja s'han adaptat a la categoria i això els fa favorits. Els felanitxers, així, ho tindran complicat, tot i que la inexperiència pot donar una mala passada als locals.
Àrbitre: Soberats Mas. Hora: 17.00

• Penya Arrabal-Montuïri El Montuïri no ha de tenir dificultats per sumar el quart triomf consecutiu i seguir així al capdavant de la classificació. Ara per ara, els visitants són molt superiors als homes que entrena Ramburgo. En qualsevol cas, ja se sap que en el món del futbol qualsevol cosa és possible.
Àrbitre: Albiol. Hora: 11.30

• Cardassar-Esporles L'Esporles, amb dos empats en tres partits, és un dels candidats a haver de lluitar durant tota la temporada per evitar el descens. El Cardassar sembla destinat a bregar per l'ascens. Així, sembla clar que els de Sant Llorenç sumaran tres punts més.
Àrbitre: Bueno Arribas. Hora: 17.30

• Espanya-La Unió El conjunt de Llucmajor no ha aconseguit enguany formar un gran bloc i no ha començat la Lliga gens bé. L'equip d'Establiments, per la seva part, totalitza ja sis punts i afronta el partit contra l'Espanya en un millor moment. Ara bé, mai no és fàcil guanyar.
Àrbitre: Oscar Albiol. Hora: 18.00

• Independent-Ferrioler El Ferrioler, amb dues derrotes en dos partits, és el que va a la coa de la classificació. Ara bé, l'Independent ha perdut els dos encontres que ha disputat en el Camp Redó i ha sumat els seus únics tres punts a sa Pobla. En qualsevol cas, els locals són els favorits.
Àrbitre: Pérez Granados. Hora: 11.30

+ VIST